WELKOM BIJ DE BRANDWEER IN MAASLAND

21-04-2018

De brandweer van Maasland is op zoek naar versterking! Nieuwe hulpverleners in het dorp zijn van harte welkom.

De ploeg gaat op Koningsdag dan ook graag met je in gesprek over het brandweer vak. Ook ondernemers en winkeliers die meer willen weten over samenwerking, kunnen hierover informatie verkrijgen.

Maasland is gespecialiseerd in rietkapbestrijding. Ben je benieuwd hoe dat aangepakt wordt? De brandweer van Maasland vertelt je er graag alles over.

Je kunt zelf oefenen met behendigheid en redgereedschap. Want behalve blussen, is de brandweer o.a. ook aanwezig bij verkeersincidenten om slachtoffers te bevrijden uit auto’s.

De blusploeg oefent elke dinsdagavond in de kazerne. Belangstellenden zijn ook daar van harte uitgenodigd om kennis te maken de inhoud van het vak.

Op de website https://www.brandweer.nl/haaglanden/werken-bij-brandweer-haaglanden/vrijwilliger-bij-brandweer-haaglanden vind je alle informatie.

Op woensdagavond is er jeugdbrandweer voor jongeren van 11 tot 18 jaar. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Leerzaam en leuk!

Andere Berichten

Ook bijdragen aan Koningsdag?

 Wij zoeken nog enthousiaste bestuurs- of commissieleden én mensen die gewoon even willen helpen bij bijvoorbeeld de kinderspelen en andere activiteiten. Help je liever financiel mee of heb je andere dingen?