Bestuur Oranjevereninging Maasland

VERSTERKING GEZOCHT!

03-10-2019

Wij zijn opzoek naar nieuwe bestuursleden voor de Oranjevereniging die ons team komen versterken.

Ben je enthousiast en zou je graag mee willen denken, beslissen en regelen voor Koningsdag in Maasland? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Als bestuurslid van de vereniging vergader je over alles rondom Koningsdag. Zo houden wij ons bezig met ondermeer: het boekje, de kinderspelen, optocht, ontbijtje, en eigenlijk alles wat op 27 april in Maasland gebeurt!🇳🇱

Zou je graag een keer willen aanschuiven bij één van onze vergaderingen met onze andere zes bestuursleden?
Dat kan!
Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje via: info@oranjeverenigingmaasland.nl

De eerste vergaderingen zijn inmiddels al begonnen en je bent van harte welkom in ons team!

Hopelijk tot snel!

Andere Berichten

Ook bijdragen aan Koningsdag?

Wij zoeken nog enthousiaste bestuurs- of commissieleden én mensen die gewoon even willen helpen bij bijvoorbeeld de kinderspelen en andere activiteiten. Help je liever financiel mee of heb je andere dingen?