Trekking bingo 2017: BGM Rodenburg en bestuurslid Schuurman

Uitpakken voor 50e verjaardag koning Willem-Alexander

Op Valentijnsdag bespraken leden en bestuur van de Oranjevereniging Maasland tijdens een gezellige jaarvergadering het afgelopen jaar en natuurlijk de aankomende editie van Koningsdag. Dit jaar wordt koning Willem-Alexander 50 jaar, reden voor extra feest. Bij de traditionele bingo werden de leden getrakteerd op extra hapjes en drankjes en een verrassingsbezoek van burgemeester Arnoud Rodenburg.

Het bestuur deed het programma voor 2017 uit de doeken. Met Koningsdag zit Maasland tjokvol met bekende en nieuwe activiteiten voor iedereen. Wie benieuwd is naar het Maaslandse Oranjeprogramma, houdt vanaf begin april deze website en het boekje in de gaten. Wie als vrijwilliger activiteiten wil begeleiden op Koningsdag kan nu al contact opnemen via Facebook of e-mail: info@oranjeverenigingmaasland.nl.