Ledenvergadering 2016

Leden denken en beslissen mee: woensdag 17 februari

Bent u lid van de Oranjevereniging Maasland?
Wilt u meebeslissen, vragen stellen of gewoon meer horen over Koningsdag in Maasland en de vereniging?

Kom naar de ledenvergadering:

Woensdag 17 februari om 20:00 uur
In de grote zaal van de Singelhof, Hofsingel 18 te Maasland

De Oranjevereniging is flink aan het vernieuwen: nieuwe bestuurs- en commissieleden, nieuwe programmaonderdelen en een frisse nieuwe uitstraling. Het programma voor Koningsdag 2016 biedt een leuke dag voor jonge en oudere Maaslanders. Dat doen wij voor Maasland en vooral voor onze leden. Ontmoet de nieuwe teamleden en denk mee over manieren om Koningsdag nóg leuker te maken.

Als lid heeft u in de afgelopen dagen de uitnodiging thuis ontvangen. Wel lid, maar geen uitnodiging? Neem contact met ons op via
info@oranjeverenigingmaasland.nl. Nog geen lid, maar wilt u ook      meedenken? Schrijf u dan nu in via
www.oranjeverenigingmaasland.nl/contact.

De Oranjevereniging hoort graag de mening en ideeën van haar leden. Wij hopen u woensdag 17 februari te zien en horen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Tot dan!