4 EN 5 MEI MAASLAND

06-02-2020

Dit jaar vieren wij dat we met zijn alle dat wij al 75 jaar in vrijheid kunnen en mogen leven. Dit is een serieuze mijlpaal in onze geschiedenis. Deze editie is misschien één van de laatste keren dat er “oude veteranen” bij kunnen zijn. Dit geeft het daarom een extra lading.

Om deze redenen heeft Oranjevereniging Maasland besloten om zich éénmaal aan te sluiten bij het 4/5 mei Comité van Maasland. Samen met hun en ondersteuning van Gemeente Midden-Delfland,
maken we van deze dag, een feestelijke dag om niet te vergeten. Voor de uitvoering van de verschillende onderdelen wordt gebruik gemaakt van diverse lokale ondernemers.

Met dit evenement willen wij herdenken en vieren dat wij al 75 jaar in vrijheid kunnen en mogen leven. Met dit evenement willen we alle inwoners van Maasland (en daarbuiten) samenbrengen zodat zij herdenken en beseffen wat dit alles inhoud. We starten bijvoorbeeld met een defilé bij het
monument en in de middag met het aansteken van het bevrijdingsvuur dat wordt overgebracht vanuit Wageningen door hardlopers. Verder wordt er de gehele dag diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Andere Berichten

Ook bijdragen aan Koningsdag?

Wij zoeken nog enthousiaste bestuurs- of commissieleden én mensen die gewoon even willen helpen bij bijvoorbeeld de kinderspelen en andere activiteiten. Help je liever financiel mee of heb je andere dingen?